dimecres, 18 de novembre del 2009

Exposició sobre el fet casteller en alemany

L'exposició sobre el fet casteller elaborada pel casal d'Hamburg (El Pont blau) fou exposada a la Biblioteca d'Hamburg i farà una gira per diverses Volkshochschule de Viena.

Consta de més de 20 cartells amb fotos i explicacions històriques, sociològiques i tècniques. Una bona exposició per a fer girar per l'àmbit de parla alemanya.

En aquests moments i durant part de 2010 serà a Viena. Només us heu de posar en contacte amb el Casal català de Viena perquè us l'enviin: secretariat (arroba) casal-catala.at.

El Casal que rebi l'exposició haurà de pagar les despeses d'enviament al Casal català de Viena i el lloguer/drets d'autor al Casal d'Hamburg com a recolzament per l'exposició de creació pròpia. Per a que us feu una idea, en total pot ser d'uns 400 euros (que poden ser finançats en gran part a través de subvencions extraodinàries).

Des de Viena podem assegurar que val la pena. Els castellers són el millor exemple de la força i dinamisme del teixit associatiu català, un cas molt exportable a tot Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada