dimecres, 18 de novembre del 2009

Model d'enquesta per actualitzar les dades dels socis

Per ajudar als altres Casals a actualitzar les dades dels socis i emmagatzemar-les automàticament, us mostrem el model que vam fer servir nosaltres.

Vam enviar una enquesta que s'elabora amb "documents de google" i que es pot fer a mida, pregunta per pregunta.

Els interessats responen i al clicar "enviar" s'emmagatzem automàticament a la base de dades. Molt útil i fàcil. Podeu veure l'enquesta a

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=cENiMXB2YzduSG8wWTRfSkxyRHlUVVE6MA..

Per motivar la gent a respondre, vam donar com a premi dues entrades per a l'espectacle de Sant Jordi amb l'escrit que presentem a continuació. Va ser un èxit:

"Benvolgut/da,

La nova junta del Casal català de Viena està treballant en la dinamització de l'associació. Volem que sigui més participativa i accessible adaptant-la a les necessitats dels socis i simpatitzants.

Estem actualitzant la base de dades i necessitem la teva col.laboració. T'agrairíem que dediquessis uns pocs minuts a emplenar el formulari adjunt. Les teves respostes ajudaran moltíssim al desenvolupament del nostre teixit associatiu.

Per tal de fomentar la participació a l'enquesta, sortejarem una entrada doble pel concert de Sant Jordi a la Radiokulturhaus entre tots aquells que enviin el formulari:

Concert de Névoa (fado en català)
Dijous 23 d'abril a les 19:30
Radiokulturhaus
(més informació)


Important: No heu de respondre aquest correu. Cliqueu "envia" al final del formulari."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada